top of page

My Site 1 Group

Public·116 members

(FREE**) Live stream: Viktoria Plzeň VS Slovácko 12 November 2023


4 hours ago — Utkání začíná v 15:00. X. série. FC Viktoria Plzeň – 1.FC Slovácko. 0:0. před zápasem (-:-). Zpět na online. Branky: Karty: Neproměněná penalta ...


Viktoria Plzeň vs 1. FC Slovácko live score, H2H and lineups Viktoria Plzeň 1. FC Slovácko live score (and video online live stream) starts on 16 Sept 2023 at 11:30 UTC time in 1. Liga, Women, Czech Republic. Betting tips for FC Viktoria Plzen vs 1 FC Slovacko from ProTipsters Interested to see whom Tipsters are backing in this match between FC Viktoria Plzen and 1 FC Slovacko? At the moment there are 5 tips in the 1X2 market, with 5 tips backing FC Viktoria Plzen, 0 tips backing 1 FC Slovacko and 0 tips favouring the draw. Right now, the odds for this match are 60% against the FC Viktoria Plzen finishing this match victorious, while there are odds of 17% against 1 FC Slovacko winning. 1 FC Slovacko, on the other hand, sits in 7 of the league table and will be looking to improve their position with a win. This match will be a tough test for both teams, and it should be an exciting match to watch. The betting market for this Football encounter is interesting with a 60% chance of a home win, and a 17% chance of an away win. The predicted chance of a draw is 23%. Previous results The head-to-head record for FC Viktoria Plzen vs 1 FC Slovacko is worth a look. FC Viktoria Plzen have won 3 meetings with 1 FC Slovacko, while 1 FC Slovacko have won 1. There have been 1 draws between these two sides. Viktoria Plzeň Slovácko přenos živě 12 listopadu 2023 2 hours ago — živě 12 listopadu 2023 Hodinky FC Slovácko druhý celek v tabulce FC Viktoria Plzeň online: kde dnes sledovat live stream Viktoria Plzeň vs. 43' Michal Kohút viděl žlutou kartu, když fauloval na polovině Plzně. 40' Havlík našel centrem Hofmanna ve vápně, který balon hlavičkoval do ohně, hosté nedokázali balon dostat z pokutového území, Vecheta patičkou hledal spoluhráče, Pernica nedokázal přes hradbu těl balon odkopnout, ten si na malém prostoru našel Daníček a bodlem prověřil Staňka. 39' Jemelka dlouhým pasem se snažil najít dvojici Chorý – Vydra, ale míč ani na jednoho nesměřoval a balon šel k brankáři Nguyenovi. 31' Sýkora dostal míč před vápnem, dobře mu jej však vypíchl vracející se hráč Slovácka, hostující hráč upadl na zem a chtěl si vymodlit volný přímý kop, sudí Zelinka nechal hru pokračovat. 29' Slovácko zahrávalo volný přímý kop na polovině Plzně. Petržela hledal ve vápně své kolegy, ale přihrávka nebyla přesná. viktoria plzeň live Slovácko - FC Viktoria Plzeň TV online přímý přenos, live… https://zivesport.cz Viktoria Plzeň v live streamu · fotbalzpravy.cz. Před 3 dny. Fortuna liga ... 26' Daníček fantastickým volejem otevřel skóre! 1:0 Slovácko jde do vedení! Centr Havlíka hosté odvrátili k Petrželovi, který se z otočky vystřelil, rána byla sražena, odražený míč šel proti noze VLASTIMILU DANÍČKOVI, který ránou z první krásně trefil spodní pravý růžek branky. 25' Reinberk měl dostatek prostoru k zaútočení, přešel s míčem na polovinu Plzně a chtěl najít ve vápně, hosté však balon odvrátili. Prodej vstupenek - Vstupenky eVstupenku je možné si na internetu také jen zarezervovat a online zaplatit bankovním převodem z účtu (přes internetové bankovnictví). Až dojde k uhrazení ... Slovacko (W) vs FC Viktoria Plzen (W) Live Stream, Team Stats Goaloo18.com offer Slovacko (W) vs FC Viktoria Plzen (W) live stream, live score, live odds and team stats of Czech Republic Cambrinus Liga Women's. výsledky, program zápasů, Viktoria Plzeň - Slovácko live Slavia Praha · 1. 2. 05.11. V ; Din. Záhřeb · 0. 1. 26.10. V ; Slovan Liberec · 3. 0. 21.10. P ; Mariánské Lázně · 0. 10. 12.10. V ; Viktoria Plzeň · 3. 2. 08.10. V. Plzen vs Slovacko Live Score and Live Stream ScoreBat is covering Plzen vs Slovacko in real time, providing the live stream and live score of the match, team line-ups, full match stats, live match ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page