top of page

My Site 1 Group

Public·68 members

Kosova Izraeli shiko live 12 nëntor 2023

25 mar 2023 — The match starts at 5:00 PM on March 25th, 2023. Catch the latest Israel and Kosovo news and find up to date Euro Qualifying standings, results, ...

Selektori i Izraelit befason me deklaratë për Kosovën Kombëtarja e Izraelit ka mbajtur konferencën për media, para ndeshjes së nesërme ndaj... Kthesa në rezultat, Liria barazon me rivalin e vjetër, Prishtinën Prishtina ka barazuar me rezultat 2:2 me Lirinë, në ndeshjen që po luhet në stadiumin “Përparim Thaçi”... Kastrioti me zemër të madhe, i shkakton humbje Prishtinës Ndeshje shumë interesante dhe dramatike është zhvilluar të shtunën mbrëma në palestrën “Bill... Do t’i mirëpresim, edhe ne kemi emigrantë kudo Bota 40 minuta më parëYellen paralajmëron Pekinin: Firmat kineze që ndihmojnë Rusinë do të përballen me sanksione Opinione Shqiprim Pula Demenca kombëtare politike Lis Bukuroca Dhuna verbale Ekrem Spahiu Një marrëveshje që nuk duhet pranuar Ismail Muçiqi Ministri Hekuran Murati i pamëshirshëm ndaj pensionistëve kontributdhënës! Kryeministri Albin... Analistët në Serbi mendojnë se njohja faktike e Kosovës ka ndodhur Në Serbi, shumica e serbëve mendojnë se Kosova është e humbur, por 60 për qind të tyre janë kundër... Një ekip nga Belgjika pjesë e aksionit të Krimeve Ekonomike në Gjakovë, policia jep detaje Tri lokacione në Gjakovë janë kontrolluar këtë të shtunë nga hetuesit policorë të Drejtorisë... Ademi takohet me homologun nga Izraeli: Kosova është 1 ditë më parë — Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Agim Ademi, është takuar me homologun e tij izraelit, Shino Moshe Zuares. Bota SotAktuale Ramadani publikon dokumentin e draft-statutit evropian për Asociacionin Ish-kryeinspektori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Burim Ramadani, ka... Lajme “Ademi shkoi fyt për fyt me një polic, Sahiti e nxori një molotov”, Murtezaj flet për protestat e përgjakshme në Drenicë më 1990... Aktuale Haxhiu tregon se kush dërgoi Thaҫin dhe të tjerët në Hagë, përmend edhe emrin e Albin Kurtit Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Bekim Haxhiu... Serbët të frikësuar nga Albin Kurti: Si fëmijë ideologjik i Adem Demaçit, ai ka për qëllim projektin e madh shqiptar Drejtori i zyrës për... Azia LIVE: Izraeli i bindet SHBA-së, merr vendimin e rëndësishëm për luftën në Gaza Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë... Evropë LIVE: Ukraina nuk gjen qetësi nga sulmet e ushtrisë së Putinit – ja çfarë fshihet pas lëvizjeve të mistershme të SHBA-së, Rusisë e Francës... Golden Eagle Ylli më i mirë se Bashkimi Golden Eagle Ylli ka regjistruar fitoren e katërt këtë edicion, duke mundur Bashkimin në Prizren me shifrat 73:81 (22:22, 17:18,... Vëllaznimi ia shkakton humbjen e parë Pejës Real Madrid një pesëshe “kajmak” Valencisë, dy pikë larg liderit Futboll 1 orë më parëBesnik Hasi debuton me fitore Futboll 1 orë më parëKuka: Të luajmë me zemër dhe të japim më të mirën Basketboll 2 orë më parëBesëlidhja nuk njeh pengesa Futboll 2 orë më parëRonaldo nuk mund të ndalet Volejboll 2 orë më parëTirana fiton derbin me Partizanin Diaspora 1. Shqiptaro-amerikania e mirënjohur, nga Deçani i Kosovës dardane, BESA TAFILAJ - PINCHOTTI në Washington D. Me këto këshilla, nuk do të gaboni kur blini goma dimërore Kur zgjidhni goma të reja, janë tre gjëra që duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë,... Gates: Në të ardhmen, secili do të ketë asistent personal me Inteligjencë Artificiale Bashkë-themeluesi i Microsoft, Bill Gates thotë se në të ardhmen e afërt njerëzit do të kenë asistentë... iPhone 16 Pro do të zgjidhë problemin e shumë e njerëzve që posedojnë një iPhone 15 Pro Max Si t’i fshini të dhënat personale nga interneti Shkencë & Teknologji 5 orë më parëShkencëtarët zbulojnë vrimën e zezë më të vjetër deri më sot Teknologji 6 orë më parëiPhone 16 Pro do të zgjidhë problemin e shumë e njerëzve që posedojnë një iPhone 15 Pro Max Teknologji 10 orë më parëSi t’i fshini të dhënat personale nga interneti Auto 10 orë më parëNë nëntë muajt e fundit, BMW lë pas me shitje Mercedes-Benz dhe Audi Auto 12 orë më parëTesla dëshiron të prodhojë veturën 25. Në nëntë muajt e fundit, BMW lë pas me shitje Mercedes-Benz dhe Audi Kompania bavareze arritën të shesin më shumë se Mercedes-Benz dhe Audi në nëntë muajt e parë të... Tesla dëshiron të prodhojë veturën 25. 000 euro në Gjermani Modeli i nivelit fillestar i prodhuesit amerikan të automobilëve elektrikë Tesla pritet të dalë nga linjat e prodhimit... Andorra Kosova shiko live 12 tetor 2023 Shiko online 20:45 A 12 tet 2023 — Andorra Kosova shiko live 12 tetor 2023 Shiko online 20:45 Andorra vs Kosova · 20:45 Izrael vs Zvicer · 20:45 Croatia vs Turkey · MCN . VIDEO/ Evakuohen 40 studentë shqiptarë në Tiranë, i 8 tet 2023 — Report TV live. Pa Gjurmë - Tezja në kërkim të nipit, 18-vjeçari Gestjan Media: Shqipëria evakuoi nga Izraeli edhe vajzën e ministrit kosovar! Flet shoqja e Vesës: “E kam ndier veten të obliguar të dalë dhe ta tregoj të vërtetën” Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova 2, Vesa Vllasaliu, i është rikthyer disa herë histories tashmë të famshme me... Sollën bashkëpunim pak muaj më parë, Dafina Zeqiri prish raportin me këtë këngëtare Këngëtarja e super-hiteve, Dafina Zeqiri vazhdon të jetë kryetemë në mediat rozë për shkak të jetës... Futboll Kapiteni i Kosovës para ndeshjes me Izraelin, habit me deklaratë Sulmuesi i ekipit kombëtar të Kosovës, Vedat Muriqi, gjatë... Life style Shokuese në Vlorë, vajza e zhveshur filmohet duke u m*sturbuar në mes të parkut të qytetit Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Vlorë, ku... “Seks të fshehtë”/ Rrëfimi i 31 vjeçares: E gjitha filloi kur u takuam dhe filluam të…! Revistes The Sun, kësaj radhe i është drejtuar... Të fundit Shëndetësia 21 minuta më parëA është normale të hash edhe kur nuk ke uri? Përgjigjen dietologët Mediale Vip 26 minuta më parëDafina dhe Mozzik i bëjnë diss Ledrit Mediale Vip 27 minuta më parëÇifti i njohur, Amir Rrahmani dhe Era Istrefi publikojnë fotografi të reja bashkë Shqipëria 32 minuta më parëBanorët e Lezhës: Emigrantët të mirëpritur. Mediale Vip 1 orë më parëAshley Graham ‘vodhi’ spektaklin me të brendshme Mediale Vip 1 orë më parëGrida Duma i ka ulur audiencën?! Flet për herë të parë Blendi Fevziu Life style 1 orë më parëNgjyrosni flokët në shtëpi, vetëm me çaj Shumë njerëz nuk e dinë se mund t’i ngjyrosni flokët pa përdorur kemikalie. Krejt çka ju duhet janë disa... “Pasojat e luftës Izrael – Palestinë në ekonominë globale 10 tet 2023 — Izrael – Palestinë në ekonominë globale dhe largimi i fokusit nga Kosova” Live, ku foli për luftën e re Izrael – Palestinë. Pr.Dr. Hamovitz ... Kosovo vs Israel Live Score and Live Stream Kosovo are playing Israel at the QR, Group I of European Championship on November 12. The match will kick off 19:45 UTC. ScoreBat is covering Kosovo vs ... [[[LIVE SPORT###]^]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 11 sht 2023 — (Transmetim televiziv>>) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 6 orë Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpër [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova ... “Adoloshent”, ”këlysh i shefit”, Drejtori i Përparim Ramës me gjuhë të ashpër ndaj Hekuran Muratit Kurti takohet me Ndihmës-sekretarin O’Brien, zbardhen detaje nga diskutimet Te fundit Aktuale 2 orë më parëUra në autostradën “Arbën Xhaferi” në një faqe amerikane të internetit, Tahiri: A e dini në cilën qeveri u ndërtua Aktuale 2 orë më parëIsh-kryeinspektori i AKI-së paralajmëron gjuajtje të sërishme në drejtim të policisë në veri Aktuale 3 orë më parëVeprimtari i njohur tregon se si u maltretua nga policia serbe Murat Jashari Aktuale 3 orë më parëRamadani publikon dokumentin e draft-statutit evropian për Asociacionin Aktuale 3 orë më parë“Adoloshent”, ”këlysh i shefit”, Drejtori i Përparim Ramës me gjuhë të ashpër ndaj Hekuran Muratit Bota Sekretarja e Thesarit e SHBA-së, Janet Yellen deklaroi se qeveria amerikane kishte parë prova që firmat kineze mund të... Vrasja e një gjysheje, live në Facebook/Hamas poston 11 tet 2023 — Top News – Vrasja e një gjysheje, live në Facebook/Hamas poston video rrëqethëse nga sulmi në Izrael Kosova · Rajoni · Teknologji · Auto. 000 euro në Gjermani Showbiz Kapiteni i Përfaqësueses së Kosovës, Amir Rrahmani nuk u grumbullua me Kosovën për ndeshjen e së dielës... Ashley Graham ‘vodhi’ spektaklin me të brendshme Modelja më e famshme plus-size, Ashley Graham, tërhoqi shumë vëmendje me të brendshmet e saj. Marka luksoze e bizhuterive... Israel-Kosovo | European Qualifiers 2024 Israel vs Kosovo: All the latest European Qualifiers Qualifying round match information including stats, form, history, and more.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page