top of page

My Site 1 Group

Public·68 members

Luksemburg Bosna i Hercegovina gledati prijenos 12 novembar 2023

]] Luksemburg Island prijenos 08/09/2023 prije 3 dana — Gledajte uživo prijenos utakmice Bosna i Hercegovina - Luksemburg (LIVESTREAM)Caption Foto: NS BiH U ...

Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina Mjesto gde možete saznati sve o Arena sport programu, pogledati najbolje momente utakmica najjačih svjetskih liga i informisati se o najvažnijim sportskim ... Ovo je lista kanala koji će prenositi meč BiH - Luksemburg 19. jun 2023. — Gdje gledati Zmajeve: Ovo je lista kanala koji će prenositi meč BiH – Luksemburg 19.06.2023. Podijeli ovu vijest: Fudbalska A reprezentacija ... Sport1 - Gdje gledati Bosna i Hercegovina - Luksemburg? Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, ... I sigurno da bilo tko prognozira, reći će da će Portugal lagano pobijediti. Bez obzira na sve to, mislim da mi ipak imamo neki kvalitet, koji, nažalost, nismo uspjeli pokazati u zadnjim utakmicama”, rekao je Edin Džeko, kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine. “Možda smo malo više tu kvalitetu pokazali u toj posljednjoj utakmici, ali, opet ćemo ponoviti, bio je to Lihtenštajn. U svakom slučaju da ćemo, prije svega, pokušati odigrati najbolje što možemo. Nastojat ćemo pokazati našu kvalitetu koji nas je krasila u Ligi nacija. A tada smo odigrali možda i najbolje u posljednjih par godina”, smatra Džeko koji je dodao i da se nada da će “imati i malo sreće”. NOGOMET UŽIVO: Bosna i Hercegovina i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija za EURO 2024 u Zenici u ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine – gdje gledati prijenos? Bosna i Hercegovina i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija u skupini J za plasman na EURO 2024 koje se održava u Njemačkoj. Utakmica se igra u ponedjeljak, 16. To je nešto što nam treba u svakoj utakmici. Uz to, mi smo se dijelom taktički i kroz tu utakmicu u Lihtenštajnu pripremali za ovo što nas čeka. Ključna i osnovna stvar je da vjerujemo u ono što radimo i da vjerujemo u kvalitetu koju pojsedujemo. Zato je prethodna utakmica bila bitna. A u ovoj se nadamo da ćemo odigrati dobro i da ćemo pobijediti. 03. 2023. (20:45h) 3: 0 ISL LINE-UP 26. (20:45h) SVK 2: 0 17. 06. (20:45h) POR 20. (20:45h) 0: 2 LUX 08. 09. (20:45h) 2: 1 LIE LINE - UP 11. (20:45h) 1: 0 13. 10. (20:45h) 16. (20:45h) 0: 5 16. 11. (20:45h) -: - 19. (20:45h) Rezultati "A" reprezentacije Igrači "A" reprezentacije BiH UEFA EURO 2024 Qualifying Round (Group J) Rezultati 14. kola Tabela Raspored 15. kola Domaćin Rezultat Gost 06. 12. 00:00 FK TUZLA CITY 0: 0 NK ŠIROKI BRIJEG 11. 13:00 FK SLOGA DOBOJ 4: 1 FK IGMAN 11. 20:45 HŠK POSUŠJE 0: 1 FK SARAJEVO 12. 13:00 FK ZVIJEZDA-09 NK GOŠK 12. 15:15 FK BORAC FK ŽELJEZNIČAR 13. 18:00 FK VELEŽ HŠK ZRINJSKI Klub Bod 13 27 12 26 22 21 20 --:-- Vijesti Nogomet (M) Nogomet (Ž) Edukacija Info Galerije Video Linkovi Evropska fudbalska asocijacija UEFA Svjetska fudbalska asocijacija FIFA Fudbalski savez Republike Srpske Nogometni savez Federacije BiH Povežite se Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo Tel: +(387) 033 276-676 Fax: +(387) 033 444-332 Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Bosna i Hercegovina U17 Mađarska U17 uživo prijenos 31 30. okt 2023. — U17 Mini tournament - Bosnia Herzegovina- [[[sport uživo]]-] Luksemburg Island gledati prijenos 8 rujn | Complete ] Bosna i Hercegovina ... Luksemburg Slovačka uživo 16/10/2023 16. okt 2023. — Island Luksemburg gledati prijenos 13 listopada 2023 Uživo p prije 3 dana — ruj 2023. Luksemburg - Bosna i Hercegovina. Prikaži više. Dosuđen ... Gledajte uživo prijenos utakmice Bosna i Hercegovina U okviru četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo selekcija Bosne i Hercegovine dočekat će Luksemburg na Bilinom polju 20. juna. Naša ... Gdje gledati meč BiH - Luksemburg? 20. jun 2023. — Utakmica se igra sa početkom od 20 sati i 45 minuta, a direktan tekstualni prijenos možete pratiti na portalu N1 Bosna i Hercegovina. Oni od ... Ako dobijemo, bit će to zbog veće vjere u sebe”, rekao je Savo Milošević, izbornik reprezentacije BiH. PROČITAJTE VIŠE: Željko Joksimović u studenom 2023. godine nastupa pred pune dvije arene – u Zadru i Zagrebu Podsjetimo, Savo Milošević, novi izbornik BiH reprezentacije, u petak, 13. godine, debitirao je na klupi Zmajeva u Vaduzu protiv Lihtenštajna i to pobjedom od 2:0. A sada će u susretu Bosna i Hercegovina – Portugal imati prvi nastup i na domaćem terenu. I dodajmo, dočekat će ga pune tribine zeničkog stadiona Bilino polje, jer su sve ulaznice za ovu utakmicu odavno rasprodane. Portugal je veliki favorit, no Zmajevi se nadaju čudu “Jasno je svima da je Portugal favorit, kao što je bio i na početku ovih kvalifikacija i to što dokazuju iz utakmice u utakmicu. Sigurno da mi, kao reprezentacija, nismo bili na svom nivou tokom cijelih kvalifikacija. [[[DANAS@@]]!] Bosna i Hercegovina Portugal gledati prijenos 16. okt 2023. — prije 20 sati — Bosna i Hercegovina Portugal gledati prijenos 16 listopada 2023 Uživo prije 2 sata — Moguća utakmica između Portugala i ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page